After sales

 

Door uw kostbare vorkheftruck en/of warehousetruck in optimale conditie te houden, kunt u de totale onderhoudskosten zo laag mogelijk houden en de veiligheid binnen uw bedrijf vergroten. Graag verzorgen wij het regelmatige onderhoud aan uw truck zodat u er geen omkijken naar heeft.

De frequentie van het onderhoud wordt afgestemd op het aantal bedrijfsuren en de inzetsituatie van de truck(s). Indien gewenst kunnen wij de trucks ook jaarlijks keuren op veiligheid volgens het BMWT-keurmerk.  Vanzelfsprekend kunnen ook de tractiebatterijen en opladers worden gekeurd. Het onderhoud zal worden uitgevoerd door één van onze gecertificeerde monteurs bij u op locatie. Wij zullen hierbij zorg dragen voor een goede planning, zodat uw werkproces niet onnodig wordt verstoord. 

Met het gebruik van originele spare parts garanderen wij kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de trucks.  Naast Cesab onderdelen leveren wij tevens onderdelen voor vrijwel ieder merk vorkheftruck en warehouse truck. Onze service afdeling kan u hierin adviseren.