Geef een glimlach aan een kind in zijn race tegen kanker

Posted vr, 06/29/2018 - 11:35

De stichting Against Cancer organiseert op woensdag 18 juli a.s. de 14e editie van de jaarlijkse circuitdag op het TT circuit in Assen. En wij, Sanders Heftrucks, zullen hier natuurlijk ook weer aan deelnemen. 

Op deze bijzondere dag kunnen gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker onbezorgd een hele dag genieten. Meerijden in race auto’s, supercars, vliegen in een helikopter, zelf een parcours in één van onze heftrucks rijden, karten, achterop een racemotor over het circuit, meerijden over het dakar-terrein, springkussens…. Het is teveel om op te noemen. Brandweer, Politie, Defensie, Luchtmacht, Marechaussee doen ook mee aan deze dag en zorgen voor een geweldige dag. Dankzij de vele bedrijven, teams, coureurs en vrijwilligers elk jaar weer een dag om niet meer te vergeten. De Circuitdag 2018 is voor het hele gezin en er is voldoende te beleven voor de zieke kinderen, broertjes en zusjes en de papa’s en mama’s.

Afgelopen jaren mochten we bijna 200 gezinnen verwelkomen op een zonovergoten dag. Elk jaar weer een mooie dag. 

De doelstelling van Against Cancer is een glimlach geven aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker. Bijzonder aan deze stichting is dat er alleen met vrijwilligers wordt gewerkt. Niemand krijgt betaald voor zijn werkzaamheden voor de stichting. 

Met de Circuitdag probeert de stichting voldoende geld op te halen om tweemaal per jaar met 40 getroffen gezinnen 4 dagen op reis te gaan. De reis is voor de gezinnen een hele bijzondere ervaring en herinnering. 

 

Geef een glimlach aan een kind in zijn race tegen kanker. Geef daarom uw bijdrage aan onze coureurs:

Nog even voor alle duidelijkheid, het gehele bedrag is voor Against Cancer!

  

Namens Sanders Heftrucks, maar vooral namens de kinderen.. bedankt voor uw donatie!