Introductie Sanders Heftrucks en Cesab

Begin 1980 begon Sanders Heftrucks als een klein onderhoud- en reparatiebedrijf voor heftrucks. In de afgelopen 39 jaar zijn wij uitgegroeid tot een allround en full-service dienstverlener die al uw interne transportproblemen kan oplossen.

Voor vorkheftrucks en warehousetrucks, de bijbehorende tractiebatterijen en oplaadunits, of ander (maatwerk) intern transportmaterieel, bij ons kunt u terecht. Daarnaast vindt u bij ons alle service om mobiel te blijven.

 

CESAB Material Handling Europe is ontstaan in 2009 en is onderdeel van de Toyota Material Handling Group.

CESAB loopt al ruim 70 jaar voorop in de innovatie en ontwerp van intern transport, waarbij kwaliteit, respect voor de gebruikers en milieu hoog in het vaandel staan.

CESAB vorkheftrucks en warehousetrucks worden ontworpen en geproduceerd in Europa volgens het ISO 14001 gecertificeerde TPS* dat bekend staat als een van de beste productiesystemen wereldwijd. Dit garandeerd de hoogste kwaliteitsstandaarden, zorgt voor een grote flexibiliteit, verkort levertijden en minimaliseerd de invloed op het milieu.

CESAB’s rijke historie, opvallende design, complete range en uitmuntende service zorgen ervoor dat u als klant een maatwerk oplossing krijgt voor uw intern transport!

* Toyota production system